Als je eenmaal op het mat bent, vliegt de tijd voorbij

Een 100% natuurlijk concept dat een ideale verbetering voor je dagelijkse welzijn brengt en je gezondheid ondersteunt in een huidige levensstijl die behoorlijk stressvol is!
Ga zitten of liggen terwijl je naar muziek luistert tijdens je meditatie , tv kijken of zelfs tijdens uw telefoongesprekken.

Negatieve ionen zijn buitengewoon positief voor uw gezondheid.

Miwell mats produceren negatieve ionen die uw slaap en ontspanning bevorderen, maar ook een betere uitwisseling tussen uw cellen en een betere penetratie van zuurstof in uw longen.

Meer informatie over negatieve ionen

Verre infraroodstralen,
een NATUURLIJKE pijnstiller

De straling geproduceerd door het mat in combinatie met halfedelstenen die het bevat, verhoogt de hitte van uw lichaam rechtstreeks naar het hart van uw spierweefsel. Dit verbetert uw bloedcirculatie, uw immuunsysteem en de werking van uw cellen.

Meer informatie over infratherapie

Behandel met Lithotherapie

ImageImageImage

JADE

TOERMALIJN

AMETHIST

Breng de Yin Yang-energieën in evenwichtStenen ankerOntspant de spieren
Ontwikkelt creativiteitBeschermt tegen elektromagnetische golvenKalmeert angsten
Verbeter de hoeveelheid slaapBevordert ontspanning van lichaam en geestBevordert nerveus en intellectueel evenwicht

Neem de juiste reflex in preventie

  • Ontspan en ontspan de spierketen
  • Kalmeert en kalmeert het zenuwstelsel
  • Verlicht acute chronische pijn
  • Vergroot het goede humeur en welzijn
  • Versterk het immuunsysteem

Beoordelingen

Super ontdekking! Ik heb in de winter last van kou vanwege de luchtvochtigheid. Dit tapijt redt me! Ik heb de elektromagnetische golven gemeten en er verschijnt niets op mijn scherm behalve in de buurt van het stopcontact, maar de meting is oneindig klein en veilig. De hitte is doordringend en we zouden de neiging hebben om erop te slapen … Dus wees voorzichtig en zet de temperatuur niet te hoog (maximaal 50 graden).

Véronique Jans

Ongelooflijk. De schouderpijn en ontsteking van mijn enkel namen snel af. Ik ben geagiteerd en word elke drie uur wakker. Dankzij het tapijt slaagde ik erin om een dutje van 45 minuten te doen. Ik zet klassieke muziek en ik ga liggen, de droom! Ik heb ook een hele nacht kunnen slapen. ‘S Ochtends word ik energieker wakker dan voorheen, het verandert mijn leven!

Odile K.

Ik stelde me open voor een wereld die mij onbekend was en wat een ongelooflijke ontdekking !!!! Uren na mijn eerste demo-sessie voelde ik de voordelen van Amethist kristallen en Jade op mijn lichaam. Ik kan het gevoelde gevoel niet correct schrijven, zeker, er is warmte, maar het gaat verder dan dat, omdat ik echt een gevoel van welzijn voel, ontspannen me binnenvallen. Om het te begrijpen moet je Miwell echt ervaren.

Laetitia Henry, Blogueuse

Na 5 dagen Jadmat voelde ik duidelijk een boost van energie en een goed humeur, het vermogen om snel te regenereren wanneer dat nodig was. Ontspannend, erg leuk. Ik gebruik het graag 10 minuten op 70 graden want nadat ik een nieuwe energie voel! Het is echt goed en bedankt !!

Marie Annette V. P.

De eerste keer dat mijn dochter en ik het Jade- en Toermalijntapijt testten, sliepen we diep en in alle rust. Vervolgens werd ik in de maand januari moe en warmde ik dankzij het tapijt en voelde ik snel een boost van energie.

Anna

In ons wellnesscentrum Terra Divina kan iedereen genieten van elk infraroodtapijt met toermalijn en jade of amethist. Klanten zijn zeer tevreden! En tijdens pauzes genieten we ook van het maximum! Extra kwalitatieve ontspanning met een curatief effect – Geweldig!

Heidi Elzen, Thérapeute

100% veilige betaling