Vermoeidheid. Stress. Pijn.

 

Bent u al bekend met de voordelen van MiWell-matten?

Verbeter uw gezondheid en welzijn

MiWell biedt u verschillende matten gemaakt van natuurlijke stenen en mineralen die ver-infraroodstralen uitstoten. Ze vormen een combinatie van moderne technologie en oude Koreaanse geneeskunde.

Ze combineren vier 100% natuurlijke therapieën: lithotherapie, thermothérapie, infraroodtherapie en ionisatie voor effectieve resultaten, en dit op de lange termijn!

Het is voor u gemaakt

Ongeacht uw leeftijd (vanaf 6 jaar),
MiWell-matten ontgiften en verfrissen uw lichaam en geest! Een geluk voor het hele gezin! Draagbaar en praktisch, voor op bed, op de vloer of in de zetel…
Voor professionals

Bent u therapeut, massagetherapeut of yogaleraar? U kunt onze matten gebruiken als een aanvullende behandeling tijdens uw sessies.

Bedrijven

U kunt de matten aan uw werknemers ter beschikking stellen om hen een moment van rust te gunnen.

Simpel in gebruik

Sluit de mat aan, selecteer de temperatuur die bij u past en maak het uzelf gemakkelijk.

Zittende houding: breng de mat in contact met uw rug, buik of benen, tijdens het lezen van een boek, het luisteren naar muziek of het bekijken van een film.

Liggende houding: tijdens een dutje, een moment van ontspanning of een yogasessie.

Zij zijn al tevreden

Hier zijn de meest recente getuigenissen van onze klanten.
Waar wacht u nog op? Word ook één van de 98% tevreden gebruikers!

Véronique Jans

Super ontdekking! Ik heb veel last van de winterkou vanwege de luchtvochtigheid. Deze mat heeft me gered! Ik heb de elektromagnetische golven gemeten en er verschijnt niets op mijn scherm! Behalve in de buurt van het stopcontact, maar de meting is enorm klein en veilig. De hitte dringt goed door en we slapen er vaak op… Pas dus op dat je de temperatuur voor de nacht niet te hoog zet (maximaal 50 graden).

Marie Annette v. P.

Na de JadMat 5 dagen gebruikt te hebben, voelde ik duidelijk een energieboost, een beter humeur en de mogelijkheid om snel op te laden wanneer nodig. Ontspannend, erg prettig. Ik gebruik de mat graag 10 minuten lang op 70 graden omdat ik me daarna als hernieuwd voel! Het is echt een goede aankoop, bedankt!

Odile K.

Ongelooflijk. Mijn schouderpijn en de ontsteking in mijn enkel zijn plotseling opgekomen. Ik ben van nature een lichte slaper en word normaalgesproken elke drie uur wakker. Dankzij de mat kon ik ineens een dutje doen van 45 minuten. Ik zet klassieke muziek op en ga liggen, wat een droom! Het is me ook geluk om een ​​volledige nacht door te slapen. ‘s Ochtends word ik energieker wakker dan voorheen.
Het heeft mijn leven veranderd!

Anna

De eerste keer dat mijn dochter en ik de matten met Jade en Toermalijn testten, sliepen we diep en in totale rust. In de wintermaanden voel ik me vaak moe, maar dankzij de mat voel ik me snel een stuk energieker.

Laetitia Henry

Nadat ik me had opengesteld voor een voor mij onbekende wereld, bleek dit een geweldige ontdekking te zijn! Tot uren na mijn eerste demo-sessie ervaarde ik nog steeds de heilzame werking van de Amethist- en Jade-kristallen op mijn lichaam. Ik kan het gevoel niet helemaal omschrijven. Het was natuurlijk een gevoel van warmte, maar het gaat verder dan dat, omdat ik echt een gevoel van welzijn ervaarde, een gevoel van ontspanning die bij me binnenstroomde. Om het te begrijpen, moet je MiWell echt een keer gaan proberen.

Delphine

Zodra ik op de Jade-mat ging liggen, voelde ik mijn organen en al mijn spieren volledig ontspannen.